information

Decoslide SHAKE

SHAKE fra Decoslide er et stilrent design af glatte overflade og et garderobeskab der med sine patenterede målesystem og store højde kan nå helt til loftet i dit rum. Helt op til 250 cm går du ikke forkert i byen. Læs mere om SHAKE herunder .
Pinterest LinkedIn Tumblr

Det der kendetegner Decoslide SHAKE er de rene og fine linjer der fuldender rummet og smukt lukker af til skabet bag. Skydelågen består af 4 frontplader, der danner rammen om det simplistiske design og flotte design. Designet er blevet hædret med en indstilling til den internationalt anerkendte designpris i Tyskland: iF Product Design Award. Det i sig selv siger noget om hvad du får med Decoslide

Læs mere eller bestil Decoslide SHAKE her Se indretning af skab her

Du vælger selv farverne og kan herefter nyde hvordan den glatte overflade lukker af for rodet og giver et udtryk af sindsro og velvære.

Den foreslåede skydedørsopstilling indeholder alt hvad du skal bruge for at komme i gang. Monteringen er lige til og du finder videoerne på denne side (Klik her).

Du får som sagt alt med inkl. gulv- og loftskinner og et lækkert soft-luk system i høj kvalitet.

Decoslide har et patenteret måleanvisningssystem, så det er lynhurtigt, nemt og sikkert at montere skydedørene i den rette højde. På den måde sikre du at lågerne passer perfekt til rummet

Du kan sammensætte lågerne og antallet af låger som du vil og derved får du et rum og skab fuldstændigt som du vil.

Skinner og tilbehør til Decoslide SHAKE systemet

Når du køber Decoslide så er det vigtigt at bemærke at du får branchen kraftigste aluminium og dermed nogle skinner der kan tåle at blive brugt. Det er ofte her der spares ved andre mærker og det vi hos bolex.dk har lagt mærke til er at det er meget kraftigt. Man kan mærke kvaliteten af produktet.

Derudover får du alt med du skal bruge. Det er rawlplugs og skruer til loftskinne og dobbeltklæbende tape med til gulvskinnen. På den måde sikre du at gulvet ikke ødelægges, men stadig stå fast

Kvaliteten af SHAKE fra Decoslide

I forhold til prisen lod vi mærke til at systemet er meget lydløst. Fakjisk kan du dårlig høre når lågerne passerer hinanden på vej forbi. Derudover er det yderst lækkert at der er soft-luk i hver side. Det betyder at når lågen ruller ud så klarer lukket resten så de skab altid er perfekt lukket.

Der er ganske enkelt ikke gået på kompromis med noget her

Dette skal du være opmærksom på

Vær opmærksom på, hvor og hvor meget lågerne overlapper hinanden i din opstilling, og tag hensyn til bagved værende elementer og evt. udtræk, der skal kunne passere skydedørene.

Din tryghed og sikkerhed ved bestilling

Butikken Decoslide er e-mærket og dermed certificeret som sikker. Det betyder også at du har nogle udvidede rettigheder både før og efter salget som e-handelsfonden kan hjælpe dig med

Du får iøvrigt 10 års garanti på produkterne.

Se alle skydelåger her

Pernille har arbejdet med indretning hele sit liv. Lige siden børneværelset skulle ligne et princesseslot til i dag, hvor hun i mere end 20 år har dekoreret vinduer, huse og store slotte.

Pernille udtaler sig på bolex.dk om
- Bolig indretning
- Arkitektur
- Blomster

Comments are closed.