information

Decoslide Montering

Montering af Decoslide garderobeskabe er meget nemmere end du tror. Vi har samlet nogle videoer fra monteringen her. Det er nemt for en gør-det-selv person. Vi anbefaler at være to som støtte.
Pinterest LinkedIn Tumblr

Montering af Decoslide er ganske simpelt og deres meget gennemførte PDF manuel tager dig sikkert igennem hele samle processen så det er så nemt som muligt for dig.

Montering af SHAKE Montering af FUNKIS Montering af MODERN Montering af SPEJL 

Derudover kan du se hvor du laver andre monteringer inden du køber. Her kan du se hvor nemt det er

Montering af midter Soft-luk

Udover disse vejledninger har de lavet nogle meget gennemførte videoer, der ligeledes viser hvordan du samler et Decoslide skydelåge skab.

Vi har prøvet det og anbefaler at man minimum er to til at samle det, da nogle af delene er meget store og lidt tunge. Derudover skal du sikre at monteringen er korrekt og lige, så ikke du senere støder på problemer.

Husk at videoerne ikke kan stå alene. Du er altså nødt til at læse hele vejledningen – gerne inden du starter så du kender de forskellige trin du skal igennem.

Du kan naturligvis altid bede om hjælp fra en Tømrer. Sådan en finder du her, hvor du også kan få hjælp til andre opgaver, hvis det kniber. Det er stadig ofte langt billigere end at købe det hele hos en tømrer. Fordelen ved at få en fagmand til at lave det er dog at du kan få det 100% som du vil have det og på 100% tilpassede specialmål. Det kan du lige overveje inden du køber.

Montering af SHAKE

Montering af FUNKIS

Montering af Modern

Montering af Spejl

Montering af Soft-luk i midten

Viggo er med sin højere alder en af de mest erfarne. Uddannet i sin fars tømmerfirma og vant til at lave det hele selv. Der er ikke det med værktøj Viggo ikke kan. Viggo har i sin tid bygget alt fra sommerhuse til Villaer med de bare næver.

Viggo udtaler sig på bolex.dk om
- Almen byggeteknik
- Isolering
- Energi
- Og alt det andet han kan

Comments are closed.