Varmepumper – Få det totale overblik

Få det totale overblik over alt hvad du skal vide om varmepumper. Dem dem der tilsluttes vand og radiator og dem der er nemme at sætte op. Beregn din besparelse og se hvad det koster at købe en ny varmepumpe. Få professionel rådgivning.

For rigtig mange er det ikke nemt at vælge en varmepumpe. Der findes et hav af mærker og modeller. Igennem vores artikler her på siden samt vores sammenligning af rigtig mange modeller skal vi nok hjælpe dig med at finde den rigtige model til dig.

Brug vores beregnere og se dine besparelser

Det er nemt og helt gratis og det giver dig en forventet besparelse. Fyrer du med olie, gas eller bruger el, så er det noget du helt sikkert skal prøve.

Beregn nu hvad du kan spare med en varmepumpe

Overblik over nogle af de bedste på markedet


Ekspert Lennart Øster

Lennart Øster er en Gør Det Selv ekspert inden for hus renovering. Igennem de sidste 15 år er det blevet til ikke mindre end 3 huse der er sat i stand fra kælder til kvist.

Det betyder at Lennart har en viden om istandsættelse som kun de færreste har. Arbejdet med husene har udover de lange aftener og timer med støv i håret givet en forståelse for hvad der kan betale sig at lave selv og hvad man skal betale sig fra.

Her er det som Lennart er Gør Det selv ekspert i

  • - Isolering
  • - Gulv, vægge og lofter
  • - Køkken og badeværelse
  • - Støbning
  • - Tagrender og tagHer på Bolex.dk skriver Lennart artikler om alt inden for byggeri og renovering af ejendomme. Ofte konsulteres håndværkere og andre specialister til indholdet af en artikel.