Tømrer – Brug for en tømrer?

Efter 4,5 år, som har været fordelt både på skolebænken og i praktik hos en tømrermester, kan man kalde sig nyuddannet. Med den viden og erfaring, som den nyuddannede har erhvervet sig, så er han eller hun klar til at løse et væld af opgaver. Her er nogle af de opgaver, som flest mennesker vælger at hyre en tømrer til:

  • Opsætning af nyt tag
  • Opsætning af nyt køkken
  • Konstruktion af ny terrasse
  • Montering af nye vinduer

Det er naturligvis ikke kun til disse store opgaver, hvor man som privatperson ønsker at udskifte elementer i hjemmet, at mange vælger professionel hjælp. Der findes også mindre opgaver til tømreren, som blandt andet kan bestå af reparationer og lignende.

Hvad koster en tømrer, og hvordan finder man den bedste?

Er den dyreste altid den bedste? Eller kan det sagtens betale sig at vælge den billigste løsning?
Pris og kvalitet går som regel hånd i hånd, men før du går ud og vælger den dyreste tømrer til at stå for dine opgaver i hjemmet, så har vi et par gode råd til dig.

Prisen for en tømrer ligger normalvis på 350 – 600 kroner i timen, og hvis du skal have hjælp til et større projekt, så afhænger de samlede udgifter i høj grad af, hvilken ende af prisspektret du vælger fra.

Men hvordan sikrer du dig, at du vælger en billig tømrer, som samtidig leverer god kvalitet?
Du kan med fordel finde nogle forskellige firmaer og sammenligne både priser og anmeldelser. En virksomheds anmeldelser kan nemlig sige en hel masse om, hvor tilfredse deres kunder har været.

Læs også  Gulvarbejde: Den komplette guide til nyt gulv

Hvis du vil være sikker på at finde det bedste tilbud, så kan du roligt læse videre herunder.

Hvad er fordelene ved at få professionel hjælp?

Når du skal vælge en håndværker, ligegyldigt om det er en murer, en elektriker eller en tømrer, så er det et vigtigt spørgsmål, som du altid skal stille dig selv.

Hvad er vigtigst for mig – prisen eller kvaliteten?
Den største ulempe ved at hyre professionel hjælp er naturligvis prisen, og den største fordel er, at du er sikret en god kvalitet.

Her er nogle af de andre fordele ved at få hjælp fra kyndige håndværkere:

  • Mulighed for rådgivning før, under og efter projektet
  • Du sparer tid – rigtig meget tid.
  • Du slipper for diverse bekymringer omkring materialer og det færdige resultat

Med disse fordele i baghovedet burde du være forberedt på at tage en beslutning om, hvorvidt du skal have hjælp udefra, eller om du vil vælge gør-det-selv-løsningen.

Er det svært at finde en god tømrer?

Hvis du har besluttet dig for at få professionel hjælp, så finder du let et godt tømrerfirma, som kan assistere dig igennem hele processen.

Vi har i længere tid hørt om, hvordan der ikke findes nok unge mennesker på erhvervsuddannelserne, men dette gælder faktisk ikke for tømrer længere. I slutningen af 2017 kunne Dansk Byggeri faktisk oplyse, at der er sket en stigning af antallet af elever på tømreruddannelse på hele 30%.
Så bare rolig, der er masser af nyt talent på vej ud til de forskellige firmaer.

Herudover findes der stadig en masse tømrerfirmaer, som ville elske at hjælpe dig. Der er altså nok personer om opgaverne, hvilket giver dig (kunden) en stor fordel.
Den store konkurrence resulterer nemlig i, at du kan få et endnu bedre tilbud på dine opgaver.

Læs også  Den perfekte gave til ham på fars dag

Sådan finder du det bedste ’håndværkertilbud’

Er du typen, der opgiver at finde rundt i brugsanvisningen på skabet fra IKEA? Så har du virkeligt brug for dette afsnit. Det hjælper nemlig ikke noget at gå i gang med store byggeprojekter, hvis man ikke har den nødvendige viden og erfaring.
Rigtig mange kompetente gør-det-selv folk ender derfor med halvfærdige projekter, som er gået i stå, inden de blev afsluttede.
Det er en synd og skam, at man ikke afslutter drømmeprojektet, fordi man er kørt fast, eller fordi man ikke er tilfreds med resultaterne.

Derfor er det vigtigt at hyre en professionel, og dette gælder både for personer, der egentligt er ret kyndige med et værktøjsbælte, men det gælder i højere grad for folk, som knap nok kan slå et søm i.

Men hvordan får man så det bedste og billigste tilbud? Du skal faktisk ikke gøre meget, vi klarer det nemlig for dig. Hos os kan du nemlig indhente 3 tilbud. Vi finder de 3 bedste tilbud til dig og din opgave, og herefter skal du blot læse og vælge mellem de 3.