Langå pilleovn – God kvalitet til fantastisk pris

Sidst opdateret 28. november 2018

Langå har været på markedet i mange år og er derfor et af de mest anerkendte mærker inden for træpille ovne. Fordelen ved Langå over f.eks. en MCZ er helt klart prisen. Der er typisk en besparelse på 50% i indkøb på ovnen. Se modellerne herunder og læs mere længere nede

Listen indeholder affiliate links
, Langå pilleovn – God kvalitet til fantastisk pris

Langå er en billig Pilleovn, og yderst effektiv

Hvis du i dag skal ud og investerer i en pilleovn, så findes der et hav af mærker. Langå er en af dem der har været på markedet i rigtig mange år og derfor ved man at de holder. Typisk levetid er 10-15 år.

Forfatteren af denne artikel har selv en MCZ, som du kan læse om her. Som det nævnes i artiklen der, så har han valgt at bruge sin lokale skorstensfejer til vedligeholdelse. Denne skorstensfejer er indehaver af en Langå pilleovn og derfor har forfatter erfaring med ovnen derigennem.

Det eneste der kan siges om Langå er at pillekammeret, er mindre end på MCZ så i de rigtig kolde dage skal der fyldes på lidt oftere. Om dette også gælder for de helt nye ovne lader vi være op til dig.

Pilleovn til under 10.000 kr

Langå er blandt de pilleovne som rent faktisk kan købes til under 10.000 kr. I modsætning til f.eks. MCZ, som nemt koster 25.000-30.000 kr. Lamgå har været længe på markedet og selvom det ikke er samme system og indmas som MCZ og andre langt dyrere, så har alle modellerne stor berettigelse, netop grundet prisen.

Et service hos MCZ koster 2500 kr. og skal udføres en gang om året. En Langå Pilleovn fås fra 8.000 kr og serviceprisen starter ved 499. Der er stor forskel.

Langå modeller

 • Camilla
 • Delia
 • Frida
 • Gaida
 • Karen
 • Lory
 • Minni
 • Prezzemolo
 • Susy
 • Tonde

Det eneste der taler imod en Langå er at de ikke fås med varmeflytning.

Hedestoker har til gengæld en Artel Elite med varmeflytning, som et godt alternativ til Langå.
Vi anbefaler dog at kigge på eksempelvis MCZ, hvis du leder efter varmeflytning eller tilslutning til central varmesystemet. Erfaringen med dette er meget stor hos MCZ

Hos Hedestoker kan du også købe almindelige VVS produkter samt træpiller til brug i ovnene. Når det kommer til træpiller skal du dog kigge dig grundigt om.

Det handler i høj grad om fugt, aske procenter og pille størrelse. Varga er blandt de bedste træpiller på markedet. Deres 6 og 8 mm piller er tørre og der er ikke ret meget støv i posen. Støvet er nemlig det der gør at sneglen kan stoppe til og så skal der renses.

Køb ikke de billigste du kan finde, men vælg de træ piller der er bedst for dig. Levering er ofte inkl. og en palle koster typisk 1800-2400 kr med eller uden levering. Find dem med levering og køb altid 2 eller flere pakker da prisen er billigere.

Læs mere om vores pilleovne her

2 kommentarer til “Langå pilleovn – God kvalitet til fantastisk pris”

 1. This design is steller! You definitely know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Wonderful job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

  Svar

Skriv en kommentar