information

Decoslide Spejl

Illusion af lys og størrelse får du med Decoslide SPEJL, der giver den samme stabilitet som de andre produkter i serien, men blot med store spejlvægge. Læs mere under og hvad du skal være opmærksom på
Pinterest LinkedIn Tumblr

Spejlvægge er ind og med Decoslide får du ikke bare spejle. Du får skydelåger med spejl, der langt foran konkurrenterne. De lydløse låger og Soft luk i siderne sikre at du fået kvalitet til en virkelig skarp pris i hjemmet.

Et spejl giver en fornemmelse af lys og størrelse i et rum. Derfor er dette perfekt til værelser med stor bagvæg som ønskes udnyttet til garderobe men hvor pladsen er trang eller du ønsker at det syner større.

Det vil også gøre sig godt i en small entré, hvor spejlet vil gengive lyset og ikke mindst fordoble rummets fornemmelse.

Læs mere eller bestil Decoslide SPEJL her Se indretning af skab her

Spejlene består af fire elementer, der giver dig helt den samme, unikke højdetilpasning og passesikkerhed, som er kendetegnende for resten af DecoSlide serien.

Du får altså præcis samme stabilitet som med de andre modeller i serien, men spejlet giver den ekstra dimension af lys og luft, som ikke fås med andre produkter.

Skinner og tilbehør til Decoslide SPEJL systemet

Når du køber Decoslide så er det vigtigt at bemærke at du får branchen kraftigste aluminium og dermed nogle skinner der kan tåle at blive brugt. Det er ofte her der spares ved andre mærker og det vi hos bolex.dk har lagt mærke til er at det er meget kraftigt. Man kan mærke kvaliteten af produktet.

Derudover får du alt med du skal bruge. Det er rawlplugs og skruer til loftskinne og dobbeltklæbende tape med til gulvskinnen. På den måde sikre du at gulvet ikke ødelægges, men stadig stå fast

Kvaliteten af SPEJL fra Decoslide

I forhold til prisen lod vi mærke til at systemet er meget lydløst. Faktisk kan du dårlig høre når lågerne passerer hinanden på vej forbi. Derudover er det yderst lækkert at der er soft-luk i hver side. Det betyder at når lågen ruller ud så klarer lukket resten så de skab altid er perfekt lukket.

Der er ganske enkelt ikke gået på kompromis med noget her

Dette skal du være opmærksom på

Vær opmærksom på, hvor og hvor meget lågerne overlapper hinanden i din opstilling, og tag hensyn til bagved værende elementer og evt. udtræk, der skal kunne passere skydedørene.

Din tryghed og sikkerhed ved bestilling

Butikken Decoslide er e-mærket og dermed certificeret som sikker. Det betyder også at du har nogle udvidede rettigheder både før og efter salget som e-handelsfonden kan hjælpe dig med

Se alle skydelåger her

Pernille har arbejdet med indretning hele sit liv. Lige siden børneværelset skulle ligne et princesseslot til i dag, hvor hun i mere end 20 år har dekoreret vinduer, huse og store slotte.

Pernille udtaler sig på bolex.dk om
- Bolig indretning
- Arkitektur
- Blomster

Comments are closed.