information

Decoslide MODERN

Fyld rummet med magi og smukke flader. Sådan ser indretningseksperten Pernille på MODERN fra Decoslide. Lad hvad hun siger om skydelågerne i dette unikke koncept.
Pinterest LinkedIn Tumblr

Med MODERN får du et tidløst design og smukke glatte overflader. De flotte aluminiumsstykker mellem de enkelte elementer i skydedørene giver et stilrent udtryk og kan benyttes alle steder i boligen, hvor man ønsker at få rodet gem væk.

Kombinerer du dem med skabene bag fra Decoslide kan MODERN give dig et unik skab, med personlige indretningsmuligheder.

Skydedørene leveres med skinnesæt og gribelister og med det patenterede system til opmåling inden køb, sikre du at lågerne passer 100% til din bolig og ikke gaber lidt fordi der lige var 1 cm du ikke tog højde for.

Læs mere eller bestil Decoslide MODERN her Se indretning af skab her

Du bestemmer selv farven på Decoslide MODERN og kan sammen sætte den fuldstændig som du lyster. De smukke alu mellem stykker giver den rette og stilrene moderne stil, som passer ind i mange minimalistiske og moderigtige hjem.

Gem rodet væk bag smukke låger og design dit bagvedlæggende skab med lige præcis den indretning du ønsker.

Skinner og tilbehør til Decoslide MODERN systemet

Når du køber Decoslide så er det vigtigt at bemærke at du får branchen kraftigste aluminium og dermed nogle skinner der kan tåle at blive brugt. Det er ofte her der spares ved andre mærker og det vi hos bolex.dk har lagt mærke til er at det er meget kraftigt. Man kan mærke kvaliteten af produktet.

Derudover får du alt med du skal bruge. Det er rawlplugs og skruer til loftskinne og dobbeltklæbende tape med til gulvskinnen. På den måde sikre du at gulvet ikke ødelægges, men stadig stå fast

Kvaliteten af MODERN fra Decoslide

I forhold til prisen lod vi mærke til at systemet er meget lydløst. Faktisk kan du dårlig høre når lågerne passerer hinanden på vej forbi. Derudover er det yderst lækkert at der er soft-luk i hver side. Det betyder at når lågen ruller ud så klarer lukket resten så de skab altid er perfekt lukket.

Der er ganske enkelt ikke gået på kompromis med noget her

Dette skal du være opmærksom på

Vær opmærksom på, hvor og hvor meget lågerne overlapper hinanden i din opstilling, og tag hensyn til bagved værende elementer og evt. udtræk, der skal kunne passere skydedørene.

Din tryghed og sikkerhed ved bestilling

Butikken Decoslide er e-mærket og dermed certificeret som sikker. Det betyder også at du har nogle udvidede rettigheder både før og efter salget som e-handelsfonden kan hjælpe dig med

Se mere om skydelåger her

Pernille har arbejdet med indretning hele sit liv. Lige siden børneværelset skulle ligne et princesseslot til i dag, hvor hun i mere end 20 år har dekoreret vinduer, huse og store slotte.

Pernille udtaler sig på bolex.dk om
- Bolig indretning
- Arkitektur
- Blomster

Comments are closed.