Decoslide FUNKIS

Med FUNKIS får du endnu flere muligheder for at udfolde din indre designer og få et garderobeskab der passer til stilen i dit hjem.

Du har nemlig muligheden for at selv at vælge farver på de enkelte mellemstykker og dette giver et hidtil uset antal kombinationer til netop at skabe det udtryk du leder efter. Designet har vundet en pris ved den internationale iF Product Design Award og det er vi hos bolex.dk slet ikke uforstående over. Systemet er virkelig smart tænkt uden at det bliver dyrere.

Læs mere eller bestil Decoslide FUNKIS her Se indretning af skab her

Skydelågerne leveres med skinnesæt og gribelister samt et patenteret målesystem, der sikrer korrekt opmåling. Det er faktisk denne lille gør det selv feature vi var mest begejstrede for.

Det at du har så mange muligheder på farver og udvalg gør skabet meget indretningsvenligt både ude og inde. Faktisk har du endnu flere muligheder bag lågerne.

FUNKIS er lige som de andre skydelåger fra Decoslide blot facaden til skabet bagved. Om du alene køber lågerne eller om du tager skabet og indretningen med et nemlig helt op til dig selv.

Det er det smart ved denne løsning. Du kan sagtens pille lågerne af dine gamle skabe og sætte skydelåger foran fra Decoslide.

Skinner og tilbehør til Decoslide FUNKIS systemet

Når du køber Decoslide så er det vigtigt at bemærke at du får branchen kraftigste aluminium og dermed nogle skinner der kan tåle at blive brugt. Det er ofte her der spares ved andre mærker og det vi hos bolex.dk har lagt mærke til er at det er meget kraftigt. Man kan mærke kvaliteten af produktet.

Læs også  Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler 2021

Derudover får du alt med du skal bruge. Det er rawlplugs og skruer til loftskinne og dobbeltklæbende tape med til gulvskinnen. På den måde sikre du at gulvet ikke ødelægges, men stadig stå fast

Kvaliteten af FUNKIS fra Decoslide

I forhold til prisen lod vi mærke til at systemet er meget lydløst. Faktisk kan du dårlig høre når lågerne passerer hinanden på vej forbi. Derudover er det yderst lækkert at der er soft-luk i hver side. Det betyder at når lågen ruller ud så klarer lukket resten så de skab altid er perfekt lukket.

Der er ganske enkelt ikke gået på kompromis med noget her

Dette skal du være opmærksom på

Vær opmærksom på, hvor og hvor meget lågerne overlapper hinanden i din opstilling, og tag hensyn til bagved værende elementer og evt. udtræk, der skal kunne passere skydedørene.

Din tryghed og sikkerhed ved bestilling

Butikken Decoslide er e-mærket og dermed certificeret som sikker. Det betyder også at du har nogle udvidede rettigheder både før og efter salget som e-handelsfonden kan hjælpe dig med

Se alle skydelåger her

Skriv en kommentar