Vil du selv sælge din bolig?

Sp1

Hvis du skal sælge din bolig, kan du vælge selv at stå for salget. På den måde sparer du mæglerens salær. Du får også frihed til at selv at styre og bestemme salgsprocessen. Det vil også sige, at du selv skal varetage flere af de opgaver, som en ejendomsmægler normalt ville have klaret. Det drejer sig blandt andet om at tage billeder, vise boligen frem og lignende.

Når du skal lave en købsaftale

Når du har fundet en køber, skal I begge udarbejde en såkaldt købsaftale. Selvom du måske har fundet det let at sælge boligen, bør du dog anskaffe dig professionel hjælp til købsaftalen. Det skyldes, at blot en simpel fejlformulering i kontrakten kan ende med at koste dig dyrt. Derfor kan du finde hjælp hos Din-Bolighandel.dk. Her sidder flere kompetente og erfarne jurister og ejendomsmæglere klar til at hjælpe dig.

Hvad er en købsaftale?

En købsaftale er en kontrakt, hvor du og køberen skitserer alle de aftalte vilkår for salget af boligen. Derfor vil der stå oplysninger om blandt andet boligens pris og datoen for overtagelsen. Men der vil oftest også være en lang række supplerende vilkår for handlen. Det er vigtigt, at købsaftalen bliver udarbejdet korrekt. Ellers kan du risikere, at dele af kontrakten ikke anses som juridisk gyldige. I værste fald kan det være hele kontrakten, der ikke er gyldig. Derfor kan det altid betale sig at lade en jurist udarbejde kontrakten.

Derfor skal du lade Din-Bolighandel.dk hjælpe dig

Når du lader det erfarne team hos Din-Bolighandel.dk hjælpe dig, er du sikret en tryg bolighandel. Foruden selve udarbejdelsen af købsaftalen, kan teamet også overtage al kommunikation med købers rådgivere. Teamet kan også kontrollere skødet og refusionsopgørelsen, når disse dokumenter bliver tilsendt fra køberen.

Hvis det i stedet er aftalt, at du skal stå for skødet og refusionsopgørelsen, kan teamet også bistå dig med den opgave. Ligesådan kan teamet også stå for kommunikationen med både dit og købers pengeinstitut. På den måde er du sikret, at der både foreligger et endeligt skøde, og at salgsprovenuet er frigivet.

Vær tryg igennem hele din salgsproces

Den klare fordel ved at anvende Din-Bolighandel.dk er, at du kan føle dig tryg igennem hele salgsprocessen. Det erfarne team sørger for, at alt det juridiske er på plads, så du i stedet kan fokusere på salget af din bolig. Hvis der opstår nogle spørgsmål undervejs, står teamet altid klar til at hjælpe dig.

Skriv en kommentar