Tips til at indrette din bolig med designerlamper

Sponsoreret indhold

Når du indretter din bolig, er det vigtigste element, at du sikrer den røde tråd. Der skal nemlig være et gennemgående og konsekvent tema i din indretning.

Dette vil få din indretning til at fremstå mere gennemført. Samtidig vil du også få en følelse af, at samtlige møbler og lamper passer rigtig godt ind.

Derfor er det også vigtigt, at du ikke overlader noget til tilfældighederne, når du indretter din bolig. Derimod skal du overveje selv den mindste detalje, og planlægge mest muligt. Og det gælder også i forhold til dit valg af designerlamper.

Vælg altid lamper ud fra boligen

Når du skal vælge lamper til din bolig, er der flere faktorer, der har betydning. Som angivet herover, er det vigtigt, at der er en rød tråd i din indretning. Hvad der dog er mindst lige så vigtigt er, at din indretning er valgt ud fra boligen.

Bor du i et moderne og stilrent hus med rene linjer og microcement-gulv, er det vigtigt, at din indretning tilpasses dette. Du vil nemlig næppe indrette et sådant hus på samme vis, som et ældre bindingsværkshus, der er holdt i den originale stil.

Selvom du f.eks. er glad for Le Klint lamper, er det ganske enkelt ikke sikkert, at de passer ind i din indretning og bolig. Netop derfor er det også vigtigt, at man ikke vælger lamperne ud fra deres udseende, men i højere grad ud fra, om de passer ind.

Undlad at købe lamper blot for at købe lamper

Det er ikke nogen hemmelighed, at lamper ikke længere kun købes med henblik på, at de skal tjene et praktisk formål. I dag bliver de i lige så høj grad købt, fordi de er pæne og fungerer som et element i den samlede indretning.

Af denne grund kan det også være let at lade sig rive med, og dermed købe lamper i massevis. Det er dog vigtigt, at man afholder sig fra dette, da lamper, der ikke tjener et egentligt formål, hurtigt kommer til at virke overflødige og malplacerede.

Har du f.eks. forelsket dig i en af de nydelige Le Klint standerlamper, skal den ikke købes, blot fordi den er pæn. Du skal købe den, fordi den passer ind i din indretning og samtidig tjener et reelt formål. F.eks. kan den fungere som ekstra belysning ved lænestolen i hjørnet af stuen.

Der er rigtig mange, der begår den fejl, at de får købt for mange lamper til deres hjem. Det bør man undgå at gøre, da det blot ender med, at de har lamper stående flere steder i hjemmet, som der faktisk ikke er nogen grund til at have stående.

Skriv en kommentar