Tidens største trends inden for indretning af badeværelser

Sidst opdateret 14. februar 2023

Sponsoreret indhold

Der bør ikke herske tvivl om, at der hele tiden er nye trends, der dukker op, når det kommer til indretning. Det er naturligvis også noget, der gør sig gældende inden for indretning af badeværelser.

Selvom der hele tiden er skiftende trends, er der også trends, der holder ved i en lang periode, før de dør ud. Et lille udpluk af disse trends har du mulighed for at blive klogere på i denne artikel.

På trods af, at der er tale om trends, er det ikke ensbetydende med, at du skal følge dem. Føler du ikke, at det er noget for dig, er du naturligvis ikke forpligtet til at integrere dem i din indretning. Ikke desto mindre kan du med fordel søge inspiration i nedenstående.

1. Armaturer i messing

Noget, der har været fremme i lang tid, er armaturer i messing. Det har hittet i flere år, og det tyder ikke på, at det er en trend, der dør ud lige foreløbig.

Tværtimod er der faktisk kun flere og flere, der har taget den til sig på det seneste. Ønsker du selv at købe et nyt armatur badeværelse, er det derfor værd at overveje, om det skal være i messing.

I denne forbindelse er det værd at påpege, at det ikke er alle steder, at det passer ind. Har du f.eks. et blåt toiletskab, er det ikke sikkert, at det vil være pænt, hvis du vælger at kombinere det med et armatur i messing.

2. Corian-bordplader med indbygget håndvask

Det er svært at komme udenom, at Corian også har været fremme i de seneste år. At det netop er Corian, der hos mange har været det foretrukne materialevalg til bordpladen, er ikke uden grund.

Først og fremmest er det et meget stilrent materiale, der har en ren og pæn overflade. Derfor er man garanteret, at det vil tage sig godt ud på badeværelset, uanset hvordan det er indrettet.

Hertil er det også muligt at købe Corian-bordplader med indbygget vask. Det er et hit hos mange, da de ikke ønsker at have en håndvask stående på bordpladen.

3. Marmorklinker

En trend, der har været meget dominerende i de senere år, men hvor mange føler, at de kommer til kort, er marmorklinker. Rigtig mange vil gerne have dem, men ikke alle kan eller vil betale for dem.

Hvis du har intentioner om at skifte klinkerne på dit badeværelse ud, er det derfor ikke utænkeligt, at du har haft marmorklinker med i dine overvejelser.

Har du besluttet at fravælge dem, kan det meget vel være på grund af prisen. Det er nemlig ikke billigt at købe sådanne klinker. Alligevel er der mange, der vælger at betale, hvad det koster, fordi de simpelthen er så forelskede i dem.

2 kommentarer til “Tidens største trends inden for indretning af badeværelser”

  1. Naturmaterialer er klart en trend som er kommet for at blive, om det er marmorklinker eller mørke træsorter. Mange ønsker også grønne planter som en del af indretningen, til at give mere liv.

    Svar

Skriv en kommentar