Sådan kan din virksomhed spare penge med et callcenter

Sp1

Når man har en virksomhed, som har kunder, så er det også vigtigt, at kunderne kan få fat i virksomheden. Der kan være flere fordele ved, at skabe forbindelse til et callcenter, og det gælder især, hvis man er en mindre virksomhed, som hverken har mandskab eller kapacitet til at ansætte receptionister, telefoner og alt, hvad der tilhører dertil.

Hvad betyder kundeservice for en virksomhed?

Du tænker måske, at det ikke kan betale sig med engageret team, der tager sig af de nysgerrige kunder. Men hvis du satte dig ned og undersøgte, hvor stor en betydning god kundeservice har, så vil du blive pænt overrasket. For bare det, at en kunde kan se et telefonnummer og et åbningstidspunkt, på din hjemmeside, vil gøre, at kunden allerede dér vil føle sig mere tryg. Det er dog ikke alle, der benytter sig af ringe til virksomheden, men det skaber en vis tryghed for kunden, at vise, at hvis det skulle blive nødvendigt, så kan man gribe sin mobil og ringe.

Dermed sagt, så kræver det naturligvis også, at der står et udadvendt og forstående kundeservice-team klar, hvis kunden vælger at ringe. Det er ikke alle mennesker, som er gode til at håndtere telefonen, fordi det kræver, at man kan give kunden en hvis form for forståelse, at bevare roen, selv om kunden kan virke agressiv, og derfor skal der et professionelt, eventuel uddannet personale til at håndtere telefonpasning i virksomheden.

Sådan sparer du penge

Du kan spare penge ved at få et professionelt firma, til at tage sig af dine opkald i virksomheden. Det kan lyde frusterende og underligt, hvordan det overhovedet kan fungere, men det er ikke særlig besværligt. Du tager kontakt til firma, som kan håndtere din telefonservice, dertil vil i foretage jer et møde, hvor du kan fortælle, hvordan virksomheden fungerer, de hyppigste spørgsmål, og på den måde, sætte firmaet receptionister godt ind i, hvordan de bedst muligt, kan hjælpe dine kunder, når de ringer. Receptionisterne kan se, når en kunde ringer til netop dit firma, så de nemt og bekvemt kan omstille sig til, hvad telefonopkaldet drejer sig om.

Læs også  Decoslide SHAKE

Du sparer altså penge ved ikke at skulle ud og ansætte en masse forskellige receptionister, alt efter hvor mange opkald der er, du sparer telefoner, diverse telefon-abonnementer. En udvidelse af firmaet, både af personale, men også på grund af udvidelse af kontor, kan koste mange penge. Du sparer simpelthen besværet ved, selv at skulle igang med at hyre, sætter systemer op og meget mere. Ved at lave et abonnementløsning med et professionelt firma, så kan du sikre dig, at dine kunder får hurtigt og fyldetsgørende svar, fordi dine kunder bliver imødekommet af professionelle og venligt personale.

At outsource sin kundeservice behøver ikke at være en permanent løsning. Det kan være en periode, indtil dit firma er blevet større, og du føler, at det er på tide, at udvide med din egen kundeservice-afdeling. Dertil kan du begynde op, når du føler, at der er tid og overskud til det.

Skriv en kommentar