Sådan finder du den bedste kontinentalseng

, Sådan finder du den bedste kontinentalseng

Sidst opdateret 7. juli 2021

Hvis du er på jagt efter en kontinentalseng, har du måske allerede fundet ud af, at det er lidt af en jungle med et meget stort udvalg. Der findes mange senge, og det gør bare jagten forvirrende. Men du kan følge et par enkelte råd til, hvilken seng du skal vælge. Det kan være med til at spore dig ind på et mere konkret udvalg af senge, der derfor er mest relevant for dig.

Bedste5.dk kan du finde tests af mange forskellige kontinentalsenge, så du kan få hjælp til at finde frem til den seng, der passer allerbedst til dine behov.

Den optimale komfort

Du skal altid tænke på din komfort, når du skal vælge en seng. Du kommer til sammenlagt at bruge uger og måneder i din seng – flere timer ad gangen. Derfor er det vigtigt, at du har det rart og godt i sengen. Du skal ligge optimalt, uden at få ondt.

Dette er naturligvis svært at vide, uden at have prøvet sengen. Derfor er det en god idé at køre ud i en fysisk butik og afprøve en masse forskellige senge. Du mærker hurtigt, om en madres er for hård eller blød. Men også højden på sengen kan have betydning. Nogle har det psykisk bedst med at sove højere, end hvis sengen er lav og man derfor ligger tæt på gulvet.

Et miljømæssigt perspektiv

Noget helt andet er, at du i vurderingen måske også tager højde for klima og miljø. Hvis du gør dette, er det også relevant at være opmærksom på, at der er store forskelle på kontinentalsenge. Her skal du vælge dem, der er FSC-certificeret. Det betyder, at hvis dele af sengen er fremstillet af træ, er det bæredygtigt træ.

Er der tilfredshedsgaranti?

Inden du køber en seng, kan du med fordel undersøge, om der er en eller anden form for tilfredshedsgaranti. Det betyder nemlig, at du kan købe- og prøve sengen i en periode. Hvis du ikke er tilfreds med den, kan du levere den tilbage og få pengene refunderet.

Det er selvfølgelig en større operation, når først man har fået sat sengen op og er kommet på plads, så det skal hellere være en nødløsning, end en ugentlig udskiftningsløsning. Derfor vil det lettere alternativ altid være, at du finder den helt rigtige seng ude i butikker eller showrooms, hvorefter du bestiller den hjem til din adresse. Du skal i øvrigt være opmærksom på, at senge udseendesmæssigt kan tage sig anderledes ud i butikker på grund af det valgte lys – hvis nu du også ønsker at vælge ud fra udseendet.

Skriv en kommentar