Rådgivning og hjælp – hvad kan vi hjælpe dig med?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Her finder du alle vores artikler inden for Rådgivning. Om det drejer sig om køberrådgivning, bygheere rådgivning eller hjælp til rapporterne i forbindelse med huskøb/salg, så finder du dem her samt den bedste måde at få hjælp på

[/vc_column_text][vc_raw_html]JTVCc29jaWFsX3NoYXJlX2J1dHRvbiU1RA==[/vc_raw_html][news_grid posts=”5″ sort_by=”” sort_order=”desc” heading=”” heading_type=”modern” view_all=”Vi alle artikler” link=”https://bolex.dk/raadgivning-og-hjaelp/” offset=”” cat=”” terms=”” tags=”Rådgivning” post_format=”” post_type=”post,page”][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Her hos os sætter vi stor pris på at yde rådgivning og assistance, hvis du har brug for det. Vi kan rådgive inden for mange forskellige emner, og på denne side kan du læse om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Her er en kort oversigt over de emner, som denne kategori indeholder:

 • Tilstandsrapporter, energimærkerapporter og el-rapport
 • Bygherrerådgivning
 • Håndværkere
 • Serviceaftaler
 • Håndværkerfradag
 • Ejendomsservice

I de nedenstående afsnit kan du læse mere om hvert emne.

Vi hjælper med diverse rapporter

Har din bolig brug for et grundigt eftersyn? Så står vi klar til at hjælpe dig med rådgivning og hjælp her på siden. Du kan også læse mere i vores guides om tilstandsrapporter, energimærkerapporter og el-rapporter.

Online kan du finde de bedste tilbud ved at indhente flere forskellige på én gang. Om det så er på én enkelt eller flere rapporter.
Mange vælger denne løsning, hvis de skal have solgt deres bolig. Det kan ofte være alt for besværligt at skaffe alle rapporterne, og derfor vælger mange også en samlet løsning. Hvis du vælger den samlede pakkeløsning med alle rapporter, så vil du ofte opleve, at du kan få en bedre pris.

Rapporterne vil naturligvis blive udført af kompetente mennesker, så du kan få foretaget en komplet gennemgang af boligen og derved nogle udførlige og præcise rapporter om både tilstand, energi og el.

Læs også  Vandskade

Har du brug for en bygherrerådgiver?

Hvis du står overfor et større bygge- eller renoveringsprojekt, så kan du ofte gøre projektet mere overskueligt, hvis du allierer dig med en bygherrerådgiver.

Vores råd lyder på, at du altid bør kontakte en rådgiver, før du starter projektet. Derved får du det største udbytte, og du vil være sikret det bedste resultat.

Fordelen ved at have en bygherrerådgiver, som kan stå for projektet, er, at du ikke behøves at være nervøs for, at du mister overblikket.
I et stort projekt kan der nemlig være utallige arbejdsopgaver, som involverer forskellige firmaer, og med en kompetent rådgiver kan du være 100% sikker på, at alle arbejdsopgaver bliver udført korrekt og til tiden. Læs mere om bygherrerådgivere her.

Vi finder håndværkeren til dit projekt

Skal du have malet facaden på dit hus? Bygget en carport? Eller noget helt andet?
Det er intet problem. Vi hjælper dig med at finde det bedste tilbud på en håndværker. Vi hjælper dig frem til, hvor du kan indhente de bedste tilbud på malere, elektrikere, murere og meget andet, så hvis du leder efter et ”håndværkertilbud”, så står vi klar til at hjælpe.
Klik her, hvis du har brug for en håndværker til dit næste projekt.

Alt om serviceaftaler

Kunne du godt tænke dig en serviceaftale, der involverer rensning af tagrender, rensning af hele taget eller noget helt tredje? Så læs mere om serviceaftaler her.

Det er altid en god idé at have en serviceaftale, hvis du vil være sikret, at opgaven bliver udført af den samme virksomhed hver gang. På denne måde sikrer du dig også, at opgaven ikke bliver nedprioriteret, og du glemmer aldrig, at du skulle have nogen til at rense tagrenden.

Læs også  TV-inspektion

I hvilke opgaver kan man bruge et håndværkerfradrag?

Håndværkerfradrag kan godt være et lidt kompliceret emne, men der kan faktisk være utroligt mange penge at hente. Vi vil gerne hjælpe dig til at udnytte dette fradrag bedst muligt, og derfor skaffer vi naturligvis også gerne rådgivning til dette emne.

Du kan blandt andet anvende håndværkerfradraget til disse opgaver i boligen:

 • Installation af luft-til-luft varmepumpe
 • Energirådgivning omkring forbedringer
 • Isolering af bolig
 • Andre miljøvenlige løsninger til boligen

Der er som sagt en masse penge at hente, og du kan læse mere om, hvor højt dit fradrag kan blive i guiden her.

Ejendomsservice/viceværtsservice – gør din hverdag lettere

Din hverdag kan blive langt lettere og mere ubekymret, hvis du vælger at sige ja tak til viceværts- eller ejendomsservice.
En service som denne involverer ofte disse opgaver samt mange flere:

 • Tilsyn med boligens tilstand
 • Havearbejde
 • Trappevask
 • Snerydning
 • Tilsyn af indvendig og udvendig belysning
 • Almen vedligeholdelse

Alt dette og meget andet kan du altså få, hvis du vælger denne service til. Dette er naturligvis ikke gratis, men vi vil gerne hjælpe dig til at finde den bedste pris. Så hvis du vil have nogle fremragende tilbud, eller hvis du blot vil læse mere om emnet, så kan du klikke her.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]