Plissegardiner lyser boligen op

, Plissegardiner lyser boligen op

Plissegardiner er energibesparende, og så oplyser de ethvert rum som de placeres i, fordi solens lys trækker igennem bomuldsstoffet. De findes i mange forskellige mærker, og du kan købe disse plissegardiner hos Livingart, hvor du også kan få dem i forskellige varianter, nøjagtigt i de mål, som du går og mangler.

Fordelene ved et plissegardin

Plissegardiner er ikke kun energibesparende og en bæredygtig metode til at oplyse boligen nærmere, de har også andre gode kvaliteter. Bl.a. det at de kommer i forskellige varianter, både nogle der støtter lysindfald, men de findes altså også som mørklægningsgardiner til soveværelset. Derudover er det en særligt fleksibel udvej, da gardinerne ofte passer i de fleste vinduer, grundet et udvalg af forskellige former og størrelser. Ikke nok med deres fremragende funktion, både til natten og til dagen, så er de også smukke og de udsmykker din bolig yderligere.

Det enorme udvalg af plissegardiner

Du kan både få plissegardiner, som komplimenterer dagslyset ved at oplyse din bolig, men du kan også få mørklægningsgardiner, der lukker af for lyset, skulle du bo omringet af lys eller have en hverdag, som kræver at du kan sove om dagen. Der findes mange forskellige mærker, både fra de populære og førende kreatører Stil, og Luxaflex. Ved betjening er der også mange muligheder; du kan både få det mere simple snoretræk, både dobbelt og enkelt. Du kan også få den mere komplicerede opsætning, og mere motoriseret opsætning, hvor du kan styre gardinerne med en fjernbetjening eller fra din telefon. 
 Plissegardiner kan fås i forskellige farver og former, mørklægningsgardiner er ofte de lidt mørkere, mens de mere lys komplementærer består af varmere og de lyse kontraster. Hos Livingart kan du få et besøg fra gardinbussen, som hjælper dig med at besvarer et hvert spørgsmål du måtte stå med.

Livingart leverer kvalitet ud fra et bredt udvalg. 

Livingarts enorme udvalg sikre kunden en bred række af muligheder, fordi der er mange forskellige varianter, som kan levere tilfredshed uanset hvad denne kunde så måtte være på jagt efter. Med både mørklægnings og en mere lys komplementær solafskærmning, er man aldrig efterladt uden en mulighed eller 2. Er man den mere lyssensitive, måske foretrækker man på ingen måde at lyset strømmer ind i deres bolig, i hvert fald ikke for meget, så er mørklæggende plissegardiner vejen. Modsat er den mere oplysende mulighed perfekt til kunden, som søger naturligt lys i boligen.

Skriv en kommentar