Planlæg din have, når du er hos tandlægen

Sp1

Er du en som godt kan lide at bruge tid på din have, men desværre ikke føler du har nok tid til det i hverdagen. At der er mange ting du gerne vil gøre, men der er for mange ting, der skal ordnes først. Det hele handler om planlægning og prioritering af tid og at finde steder, hvor man kan spare og være smart med sin tid.

Udtrykket: ”to fluer med et smæk” kommer ind her, da det handler om at multitaske med de ting, man skal have nået, så man får mere tid til de ting, man gerne vil nå. Her er et tip, som alle kan gøre brug af; planlæg hvad du skal gøre med din have, når du er hos tandlægen.

Brug din tid fornuftigt og planlæg fremad

Som sagt handler det om at slå to fluer ud med et smæk. Alle skal til tandlægen, det er ikke noget man kan komme udenom, hvis man vil sine tænder det bedste. Dette indebærer altid at man ender man at sidde og vente, både i ventelokalet og under selve besøget. At sidde og vente er spild af tid og man kunne sidde og lave andet imens. En have kræver også meget tid.

Der kan være en længere overvejnings proces om hvordan haven skal se ud og hvad man så skal gøre for den. Den fysiske proces kan man selvfølgelig kun lave i haven, men man kunne nemt putter overvejelsesprocessen ind et andet sted, så som til tandlæge besøgs ventetid! Man kan hurtigt forvandle ventetid til arbejdstid. Lad os kigge på et konkret eksempel så som en invisalign skinne.

Læs også  Decoslide FUNKIS

Overvej at gør noget godt for dine tænder, nu du er ved tandlægen

Drømmer du om videre tænder og har du hørt om Invisalign skinnen? En Invisalignskinne fungerer som en usynlig bøjle, som kan retter éns tænder på et forløb af 6-18 måneder, afhængig af ens tænder.

Dette forløb kører sådan, at man først skal til et undersøgelsessyn for at få tjekket, om man kan få denne skinne og hvor lang tid man så eventuelt skal gå med den. Derefter skal man have endnu et tjek, hvor tandlægerne tager et billede af ens tænder og sender til USA. Der konstruerer de så et billede, der viser dig hvordan dine tænder ser ud bagefter. Så får man endelig skinnen, som man så skal gå med de 6-18 måneder.

I de her 6-18 måneder skal man også ind og få tjek på, at alt er i orden. Dette skal man ca. hver sjette uge. Invisalign forløb/ydelser bliver bl.a. tilbudt følgende steder:

Så der er rig mulighed for at kombinere turen hos tandlægen med at få et hvidere smil på én og samme tid. Udnyt tiden når du alligevel sidder og venter ved tandlægen, planlæg haven, aftal møde vedr. brug af Invisalign eller andet, så du også husker at gøre noget for dig selv. Man må gerne forkæle sig selv lidt ovenpå en nogle gange hård tur hos tandlægen.