Om Bolex

Bolex.dk er resultatet af en drøm om at give danske boligejere information om alt vedr. boligen serveret på en måde der gør det nemt at gå til og nemt at finde gode råd og vejledning fra professionelle fageksperter.

Det er mit drive om istandsættelse, renovation og ikke mindst mine mange års erfaring med selv samme, der har gjort mig interesseret i at formidle min viden. Det er blevet meget større end jeg havde forventet og nu står mange sammen om at leverer den bedste viden og de bedste guides til dig som læser.

Drømmen om bolex.dk

Bolex.dk startede som et projekt, hvor jeg via reklamer kunne tjene lidt ekstra viden siden af, men det blev hurtigt til at meget mere ambitiøst projekt, hvor hele ideen som vidensdeling for boligejere, samt den nemme adgang til information og rådgivning blev første prioritet.

Sådan tjener vi til dagen og vejen

For at Bolex.dk kan være bæredygtig i sig selv er vi nødt til at have indtægter for at vi fortsat kan lave godt og solidt indhold, samt hele tiden udvide med nye fagområder.

Denne indtægt kommer gennem reklamer. Enten ved at de enkelte artikler er sponsoreret af en virksomhed, som får omtale eller betaling på vores side, eller ved at reklamer, hvor du som læser klikker på en annonce eller reklameknap og derved støtter os på den måde.