Læs om de mange fordele forbundet med et lagerhotel

Der er mange fordele forbundet med at vælge et lagerhotel hos Boxit – på den måde får du plads til alt det, der står og fylder. Dét må i sandheden siges at være det bedste hotel.

Hvad er et lagerhotel?

Et lagerhotel fungerer i teorien præcist som et traditionelt hotel. Man lejer et værelse for en given periode, hvor man har fuld råderet over værelset. På traditionelle hoteller er det ofte med henblik på en overnatning, at værelset lejes. Når du vælger løsningen med et lagerhotel, kan du bruge “hotellet” som lager. Det betyder, at du kan opbevare alt det, du ikke har plads til. 

En smart og nem løsning med masser af plads!

Hvem kan leje et lagerhotel?

Alle kan leje et lagerhotel – og det gælder både privatpersoner og erhvervsdrivende. Der findes mange situationer, hvor denne løsning er den bedste. 

1. Du skal flytte i en mindre bolig:

Hvis du eksempelvis i tilfælde af skilsmisse, skal flytte fra et stort hus til en mindre bolig, vil du ofte opleve at være i markant pladsmangel. Mange af vores ting har både affektionsværdi og pengemæssig værdi, og de er derfor svære at skulle skille sig af med. Hvis ikke du tilbydes et ekstra værelse, et kælderrum eller anden mulighed for opbevaring, vil mange ofte ty til “smide ud løsningen.” 

Her vil det være ideelt med et lagerhotel. Du kan leje den type værelse, du har behov for og både opbevare større møbler og flyttekasser med forskellige, mindre ting.

2. Hvis du driver et mindre firma

Hvis du driver et mindre firma – måske fra din egen private bolig – kan pladsen ofte være trang. Det er ikke altid muligt at klare sig uden et lager. Ofte er det også dyrere for den erhvervsdrivende konstant at skulle bestille mindre partier af varer hjem i stedet for at kunne opbevare dem alle et sted. Her vil den ideelle løsning også være at leje et lagerhotel – på den måde har du plads til alt det, du skal!

Der findes naturligvis også mange andre årsager til, at det kan være en god idé og en fordelagtig løsning med et lagerhotel.

Er det dyrt at leje et lager?

Nej, priserne er heldigvis ganske fordelagtige. Desuden kan du få lavet fleksible aftaler, der gør, at du hurtigt og nemt kan skifte mellem forskellige rum. Får du pludselig brug for mere plads, kan dette realiseres på ganske kort tid.

Skriv en kommentar