Hvilke lamper skal du have ind i din bolig

Er du på udkig efter lamper? Er du på udkig efter lys? Hvilken slags leder du efter? Hvad har du brug for? Snakker vi i hele dit hjem, eller er der kun tale om et enkelt værelse? Eller måske er du kun på udkig efter en enkel lampe? Generelt set, skal du spørge dig selv om, hvilken stil og stemning, du leder efter, og om du leder efter noget moderne. Der findes nemlig en ny løsning i dag, når det kommer til lamper. Nemlig det, som hedder Cloud Softlight Pendel. Så hvad kunne du være interesseret i?

Lyset skaber rummet

Det kan lyde forkert, når man snakker om, at lyset er det vigtigste i et rum. Hvad med alle møblerne? Man skal da have et sted at sidde, et sted at være i rummet. Man skal have et sted og nogle møbler, man kan opbevare noget på. Ellers fungerer det jo ikke som et rum. Men lyset kan faktisk være vigtigere. For lyset skaber stemningen.

Tænk over det, ville et køkken eller stue være lige så hyggeligt, hvis det ikke har hyggeligt belysning. Det kan faktisk gå hen og blive det modsatte, hvis man har fået det helt forkerte belysning ind i rummet.

Og så har man altid de to klassiske valg imellem, om man vil have hvidt eller gult lys. Det hvide er lidt mere naturligt, i det at det ikke farver ansigter lige så meget, som det gule lys kan gøre. Men det hvide kan også få værelset til at se så klinisk og kedeligt. Så ryger hyggen måske. Og en hyggelig stemning er kun en af de stemninger, man kan lave med lys.

Problemet kan ligge i for skarpt lys

Men det kan også være, at dilemmaet, slet ikke ligger i hvilken slags lys, men nærmere, hvilken slags lampe. For eksempel, hvis man vælger Cloud Softlight Pendel lamper i stedet, så får man et meget dæmpende lys i sit rum. Det er så en belysning, som man kan fylde mere på og gøre stærkere og skarpere, ved at bruge flere lamper. Så bliver der klarere inde i rummet. På den måde kan man justere belysningen helt præcist! Så overvej om du ikke leder efter et behageligt lys i stedet for et skarpt lys. Køb cloud softlight pendel her, og se og mærk med dine egne øjne, hvor mere behageligt denne belysning er i stedet. 

Skriv en kommentar