Hvem arver din bolig, når du dør?

Hvis du ejer en bolig, er det vigtigt, at du også har styr på dit testamente. Kun på den måde kan du sikre dig, at din bolig bliver arvet af den rette person.

Hvis du eksempelvis bor sammen med din kæreste, vil han eller hun ikke arve huset per automatik. Derfor kan din kæreste hurtigt komme til at stå i en prekær situation, hvis du dør først. Denne situation kan blive endnu mere tilspidset, hvis I også har et barn sammen. På den måde kan du teknisk set gøre dit barn hjemløs. Det ønsker ingen forælder naturligvis, og netop derfor bør du have styr på dit testamente.

Sådan kan Jura Docs hjælpe dig

Når du gerne vil have grundig juridisk rådgivning til en overkommelig pris, bør du søge hjælp hos jura-docs.dk. Her står uddannede jurister klar til at udforme et personligt testamente til dig, hvor der bliver taget højde for alle dine ønsker og din livssituation.

Selve udkastet vil tage to dage at udforme, og under hele processen har du mulighed for at stille alle de spørgsmål, som du vil.

Høj ansvarsforsikring

Jurister er kun mennesker, og derfor sker nogle gange fejl. Hos Jura Docs gør de naturligvis alt for at undgå fejl, så de forekommer heldigvis sjældent. Men samtidig er Jura Docs bevidst om, at fejl kan hænde.

Derfor er de også ansvarsforsikret for op til 5 millioner. Det betyder helt konkret, at hvis der er en fejl i dit testamente, har dine efterladte altså mulighed for at få en økonomisk kompensation på op til 5 millioner kroner. Det giver dig en ekstra tryghed, når du skal have udformet dit testamente.

Den gode rådgivning gør forskellen

I princippet er der ikke nogen krav til, hvordan du skal udforme dit testamente. Det betyder, at du i teorien blot kan nedskrive dine sidste ønsker på en post-it og så putte den i skuffen.

I virkeligheden er der dog stor sandsynlighed for, at et sådant testamente vil blive bestridt. Det vil sige, at dets gyldighed vil blive efterprøvet i en retssag.

Hvis du derfor gerne vil sikre dig, at dit testamente er gyldigt, er det en god idé at få en jurist til at udforme og tinglyse det.

Hos Jura Docs hjælper de dig, så du får udformet et testamente, der efterkommer alle dine ønsker på bedste vis, fordi de tror nemlig på, at det er den gode rådgivning, der gør forskellen, når du skal have et testamente.

Skriv en kommentar