Isolering

Hulmursisolering

Vil du spare mange penge på din varmeregning og få et bedre indeklima så skal du læse med her. Har du i dag et hus uden isolering kan du oftest spare mellem 10-20.000 kr. hvert år. Brug vores beregner og se selv hvor meget du kan spare
Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvis du vil have en billigere varmeregning om vinteren, kan det anbefales at få tjekket om dit hus er blevet hulmursisoleret, det kan ofte gøres for billige penge. Tit er det ældre huse fra før 80’erne som ikke har hulmursisolering. Det kan også være dit hus er hulmursisoleret men isoleringen er sunket eller nedbrudt, hvilket gør at dit hus er sårbart overfor kulde og fugt udefra, i dette tilfælde råder vi dig til at få en ekspert på området til at kigge på skaderne og se hvad der er bedst for dig i dette tilfælde.

Hvad koster en hulmursisolering? Beregn selv prisen

Det kommer an på hulmurens størrelse men det anslås at koste mellem 10.000 og 30.000 kr. En typisk pris ligger på 15.000 med arbejdsløn inkluderet for et hus på ca. 120 m2. Du vil allerede første år kunne spare afhængigt af din varmekilde, 10.000 kr for hvert år, dvs. isoleringen har allerede tjent sig ind på 2-3 år.

Pris på hulmursisolering

Beregn din forventede pris på hulmursisolering og få svaret med det samme. Det tager under ét minut og er gratis og helt uforpligtende.

Du får svar på: 

✔ Din besparelse på varmeregningen
✔ Pris på hulmursisolering
✔ Tilbagebetalingstiden
✔ Anbefaling

Beregn pris på hulmursisolering
Hvor stort er dit hus i m² ?

Hvilken isolering har du nu?

Hvordan opvarmer du huset?

Beregn pris

Energistyrelsen anbefaler
Energistyrelsen anbefaler at forbedre isolationen, som det første da det er her der er flest penge at spare. Det er ligeledes der, hvor pengene tjenes hurtigst hjem igen. Når du hulmursisolerer kan du oftes have tjent din investering hjem på blot 1-3 år.
Beregningen tager ikke højde for etage byggeri eller 1 sal. Der regnes efter et gennemsnit, hvor standard vinduer fratrækkes størrelsen på din bolig m2

Gradage:
Det er DMI, der står for målingerne af de udvendige døgnmiddeltemperaturer, og derefter Teknologisk Institut der beregner graddage tallene. Dette har stået på siden 1936. Det graddagetal der bruges er beregnet som et gennemsnit hen over en 40 års periode. Det nuværende graddagetal er 2906.

Rentabilitet/tilbagebetalingstid:
I bygningsreglementet 7.4.2, stk. 1 skrives bl.a. følgende:
Rentabel varmeisolering skal foretages i forbindelse med ombygning og ændringer af bygningsdele eller efter isolering.

Det kan ifølge betale sig at efterisolere, hvis din besparelse (i kroner) gange efterisoleringens levetid delt med investeringen er større end 1,33. '; Hulmursisolering forventes at holde i 40 år';

Rentabilitet/tilbagebetalingstid:
Vores beregninger er lavet på baggrund af isolering med enten papiruld eller polystyren, da disse to har den laveste lambda værdi og dermed bedste isolering, samt at det er velkendt og velafprøvet

Kilder:
Energitjenesten.dk
Energistyrelsen
Bolius
Byggeri Og Energi

Du bør bruge en fagudlært på området

Det kræver erfaring og specialudstyr at kunne undersøge og få isoleret din hulmur. Jeg anbefaler anbefaler at tage kontakt til en energirådgiver, konsulent eller byggesagkyndig på området, som kan vejlede dig og give dig gode råd om hulmursisolering til dit hus. En termografisk undersøgelse af huset, kan vise hvor problemet ligger og hvordan problemet bedst bliver løst ved hjælp af isolering.

Få 3 gratis tilbud på isolering af din hulmur

Hvad er en hulmur?

En hulmur er det sted mellem formur og bagmur som har et hulrum, altså den yderste og inderste del af muren. Begge mure er selvbærende, men er tilsluttet indmurede bindere, enten ståltrådsbindere eller faste bindere i form af mursten eller lignende for at holde sig på plads. Jo tykkere din hul mur er, jo bedre isoleringslag kan du få installeret i din hul mur.

Har jeg en hulmur?

Du kan selv undersøge om din hulmursisolering er tæt, men vi anbefaler klart at du får en ekspert på området til at hjælpe dig, først skal du have undersøgt om du har en hulmur i din ydervæg, det kan du gøre ved at se på husets arkitekt tegninger, du kan også se om din væg er muret og hvis den er 24 cm eller mere er der en stor chance for at du har et hulrum i din ydervæg, og jo tykkere den er, jo bedre isolering kan blive installeret i din væg for mere besparelse.

Den bedste løsning for dit hus

Hulmursisolering kan oftest være den bedste og billigste løsning, da det ikke kræver et større projekt at få hulmursisolering i sit hus og det kan oftest gøres på en dag, pengene du bruger på hulmursisoleringen vil oftest være tjent ind igen indenfor 3-5 år, det vil også forøge værdien på dit hus og du vil spare miljøet for en masse CO2.

LÆS OGSÅ  Isolering af loft

Hvordan virker 3byggetilbud?

Se denne korte video og find ud af hvordan det virker når du gennem os modtager 3 forskellige tilbud på din opgave. Se hvordan du holdes i hånden hele vejen igennem processen.

Få 3 gratis tilbud på isolering af din hulmur

Kilder og referencer
Energitjenesten.dk
Energistyrelsen
Bolius
Byggeri Og Energi

Søren har mange års erfaring inden for byggeteknik og finder den bedste løsning til projektet, om det er tilbygning, terrasse eller ny garage. Det handler om korrekt placering, materialevalg samt at kunne rådgive på disse områder.

Erfaring kommer fra mange år, som ansat i byggebranchen og som bygherre på mange entrepriser. Søren udtaler sig på bolex.dk om

- Almen byggeteknik
- Isolering
- Renovation
- Indeklima
- Skybrud
- Energi

Comments are closed.