information

Find de bedste trampoliner til haven

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Trampoliner er noget af det sjoveste udstyr du kan få til haven. I kan få mange timer til at gå med at hoppe rundt på en trampolin. Herunder er en test af de bedste nedgravet trampoliner og andre havetrampoliner. Når du skal købe en trampolin, skal du gøre nogle overvejelser først. Det er vigtigt, du køber en trampolin af høj kvalitet. En af de vigtigste forudsætninger for en god oplevelse, er at sikkerheden er i top.

Bedst i test med stor sikkerhed

Berg Favorit er testens bedste. Den har gode fjedre som er hårdt opstrammet. Det gør, at du får kontrol over hvor du hopper. Derfor er sikkerheden på denne trampolin rigtig god. Hoppedugen er også af den bedste kvalitet indenfor havetrampoliner i denne test. Den er meget slidstærk og går ikke i stykker. Kantpuden har et tykkere lag på selve rammen, som gør at I ikke slår jer. Dette stykke går også et stykke ind over fjedrene, og sørger for ekstra sikkerhed. Trampolinen her har vundet en stor test i Sverige. Den har også vundet en test i Tyskland. Berg Favorit bliver også anbefalet af mange danske magasiner og andet. Den findes i fire forskellige størrelser, og den er grøn på kanten, sort net og grå på benene.

Bedst til prisen

Jumpmaster kan fås i tre størrelser. Der medfølger sikkerhedsnet og stige. Trampolinen bliver udråbt, som en trampolin i god kvalitet, til en billig pris. Den leveres med en kantpolstring på 38 cm, som sikrer at I ikke rammer fjedrene. Nettet er af bedste kvalitet og går ind over åbningen. Det gør at det er nemt at komme ind og ud. Samtidig er nettet hermetisk lukket, så I ikke kan falde ud når der hoppes.

Trampolin til nedgravning

Jumpmaster InGround er en populær løsning. Den er opbygget af et galvaniseret skelet, som kan stå ude i alt slags vejr. Derudover har den en dug og en polstret kant. Kanten sørger for at du ikke får foden i klemme mellem fjedrene. Hoppedugen er slidstærk. Sørg for at sætte dig ind i de manualer der medfølger. Det er vigtigt trampolinen bliver samlet korrekt. Trampolinen er grøn, og kan have en diameter på 365 eller 430 cm.

Trampolin til nedgravning med god styrke

Berg Favorit InGround er den første trampolin, som blev lavet til nedgravning, som har et sikkerhedsnet. Den er opbygget så du ikke behøver at grave så dybt. I modsætning til andre mærker, har denne model ikke benene nede i jorden. Det gør at de ikke ruster så hurtigt som ellers. Sortimentet fås med Gold-spring solo fjedre. De sørger for god styrke og fleksibilitet. Trampolinen fås i fire størrelser i farverne grøn eller grå.

Nedgravet trampolin med ekstra sikkerhed

Max Ranger PRO er en trampolin med god sikkerhed. Den har en mørkegrå kant og sorte ben. Benene er galvaniserede så de ikke ruster. Måtten i kanten er lavet af PVC som gør den ekstra vandafvisende og slidstærk. Trampolinen kan både fås som cirkulær eller firkantet. Med trampolinen følger et sikkerhedsnet. Trampolinen er større end andre og fås i sort og grå.

Der kan i forbindelse med artiklens publicering være sket betaling, som følge af links til andre sider. Bolex.dk publicerer kun indhold, der er i tråd med retningslinjerne for siden og godkender alt indhold

Bolex formidling skriver om mange forskellige emner, men typisk dem der ikke kræver teknisk indsigt. Det kan være om haven, græsplænen eller hvordan du bedst vasker taget på garagen eller ordner tagrender.

Gode råd og masser nyttig viden kommer fra bolex.dk's formidling

Comments are closed.