Dørtelefonanlæg

Dørtelefonanlæg – dette skal du vide

Kunne du godt tænke dig et dørtelefonanlæg i din ejendom? Eller kunne du godt tænke dig at modernisere jeres gamle løsning?

Denne side kan være yderst gavnende for alle, som ønsker information omkring disse anlæg. Her kan du blandt andet blive klogere på:

  • Pris
  • Muligheder
  • Fordele
  • Den billigste og sikreste løsning

Så hvis du godt kunne tænke dig at høre om muligheder for et nyt døranlæg eller renovering og modernisering af det gamle, så er du landet på det helt rigtig sted her hos os.

Hvad er prisen på et dørtelefonanlæg?

Prisen for et billigt dørtelefonanlæg, som fungerer som det skal, men som ikke har de vilde funktioner, er mellem 1500 og 2000 kroner.
Disse priser gælder dog kun, hvis der allerede er kabler, som kan anvendes igen. Hvis dette ikke er tilfældet, så kan prisen være en smule dyrere og komme op i nærheden af 3000 kroner.
Denne pris er pr. lejlighed, så hvis der er mange lejligheder i etageejendommen, så kan det godt blive et dyrt projekt. Heldigvis er der mange boligforeninger, som står for alle omkostningerne ved dette projekt.

Et mere moderne og mere teknologisk anlæg kan godt komme op i en højere pris end 3000 pr. lejlighed – men hvad får man i disse dyre løsninger?

Det kan du læse mere om herunder.

Hvilke muligheder er der?

Der har været rigtig meget udvikling inden for dette område over de sidste par år, men der er dog stadig mange ejendomme, som ’nøjes’ med de gamle løsninger.
Man siger godt nok, at man ikke bør udskifte noget, der virker, men der er faktisk nogle virkeligt smarte alternativer derude.

Læs også  Decoslide FUNKIS

Her er de løsninger, som meget ofte bliver anvendt fra starten i nybyggerier, der er opført efter 2016.

Videoløsningen:
Med videofunktioner i din dørtelefon vil der være et kamera ved hoveddøren, og der vil sidde et display i din lejlighed. Når en person ringer på nede fra hoveddøren, og du løfter dørtelefonen, så vil kameraet blive aktiveret. Du vil altså kunne se de besøgende, inden du ’buzzer’ dem ind.
Dette er uden tvivl en smart løsning, som bidrager med en ekstra følelse af sikkerhed og tryghed.

Den trådløse dørtelefon:
Den ovenstående videoløsning henvender sig i høj grad til beboere i etageejendomme, men det er ikke tilfældet med den trådløse dørtelefon.

Denne løsning egner sig i høj grad til større familiehuse med have eller garage, kontor- og lagerbygninger, virksomheder eller institutioner.

Der er en god grund til, hvorfor det netop er disse typer af bygninger, som denne den trådløse dørtelefon er mest kompatibel med. Løsningen giver nemlig en utrolig stor frihed til at bevæge sig rundt.
Lad os tage et eksempel.

Du har en mindre dagpleje. Dig og ungerne bruger rigtig meget tid i den store baghave, og du har ofte svært ved at høre dørtelefonen, som er installeret for at skabe tryghed.
Med en trådløs dørtelefon kan du have en hustelefon med ud i haven, som er koblet sammen med anlægget ved hoveddøren. Så når det ringer på, så kan du lukke op direkte fra telefonen.

Hvorfor bør man anskaffe sig et dørtelefonanlæg?

Der er flere gode grunde til at anskaffe sig en dørtelefon. Mange af disse grunde er præventive, og de kan være med til at forebygge eventuelle problemer:

  • ”Bekæmpe” kriminalitet
    – Med en dørtelefon er du med til at sikre alle beboerne mod indbrud og anden kriminalitet.
  • Kontroller uvedkommende færden
    – Dørtelefonen hjælper dig naturligvis også med at kontrollere, hvem der får adgang til bygningen.
Læs også  Faskine. Afledning & separation af regnvand på egen grund. Læs hvordan og se hvad du skal bruge - eller få hjælp

Hvordan får man den bedste pris på anlægget?

Der findes rigtig mange dygtige gør-det-selv mennesker i Danmark. Men når det gælder elektronik, så skal man være forsigtig med at udvælge sine projekter.

Hvis du skal have moderniseret din løsning, eller hvis du skal have opsat et nyt dørtelefonanlæg, så kan du med stor fordel kontakte en kompetent elektriker. Dette er faktisk et lovkrav, hvis der skal trækkes nye kabler, så for din egen sikkerhed, så bør du få professionel hjælp.

En anden fordel ved dette er, at du altid kan få hurtig og effektiv hjælp, hvis der pludseligt opstår problemer med telefonen. Når elektrikeren allerede kender installationen, så vil det ikke være noget stort problem at identificere fejlen.

Dørtelefonanlæg + professionel opsætning lyder dog lidt dyrt. Men bare rolig, vi hjælper dig. Her hos os kan du nemlig indhente 3 gode tilbud.
Du får de 3 tilbud ganske hurtigt, og så skal du blot vælge det tilbud, som matcher dine behov og dit budget bedst muligt.