information

Den perfekte gave til ham på fars dag

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Er du på udkig efter den helt rigtige gave til din mand eller far på fars dag? Så kan du let blive inspireret lige her.

Det kan være utrolig svært at finde den helt rigtige gave til manden, der efter sigende har alt. Man har ikke lyst til at komme med samme gave som sidste år eller jul, men det er også så pokkers svært at finde på nye ideer hvert år til fars dag. Derfor har vi her samlet en lille guide til, hvordan du kan spare en masse tid og tanker om gaven til fars dag, og samtidig finde den helt rigtige overraskelse.

Værktøj – en sikker vinder hos gør-det-selv typen

Det kan godt være, du kalder ham manden, som har alt. Selvom det sikkert er rigtigt, så findes der ikke nogen mand, der ikke godt kunne bruge lidt nyt værktøj. En mand kan sjældent få for meget værktøj – og værktøj er for mange mænd, hvad legetøj er for børn.

Din mand har meget muligt ytret nogle hints til værktøjsønsker. Har han ikke det, så kunne følgende være oplagte ideer; en ny boremaskine, drejebænk, vådsliber, håndværkerbukser eller andet, som han måske ikke allerede har.

Det sjove ”gør-det-selv” hint

Udover, at alle mænd bliver glade for at få udvidet deres sortiment indenfor værktøj, kan du jo også bruge en lidt mindre hammer f.eks. til at hentyde til, at du har nogle små billedrammer, som venter på at blive sat op, eller lignende. For på den måde også at give en gave til fars dag med et smil.

Elektronisk værktøj

Derudover er det altid et godt tip at gå efter noget elektronisk værktøj. Der findes efterhånden et utal af motoriseret værktøj, som gør det hele meget nemmere. Ja, og så er det altså bare altid lækkert at rode rundt med el-værktøj, der har diverse indstillinger at ”lege” med.

Et godt bud på et hit af et el-værktøj her, kunne være en elektrisk skruetrækker. Den koster ikke alverden og er ikke så udbredt endnu. Den er dog både effektiv og praktisk, og gør det både sjovere og væsentligt nemmere at skrue skruer ud og i, hvis der ikke er meget plads at arbejde på.

Robotten – ”gør-det-selv” mandens hjælpende hånd

Når du skal finde den perfekte gave til ham på fars dag, skal du selvfølgelig kende manden rigtig godt. Den perfekte gave afhænger meget af, hvem modtageren er. En af de nyere opfindelser på markedet, som mange mænd er fascineret af, er robotter, der gør dagligdagen lettere. Nok lidt mere en hjælpende hånd end et stykke værktøj, men stadig nyt ”legetøj”, som de fleste mænd vil elske.

Den fås både til indendørs og udendørs brug og fikser henholdsvis dit gulv og gulvtæpper og din græsplæne.

Man behøver ikke være gadget- eller teknologinørd for at være fascineret af robotstøvsugeren eller robotplæneklipperen. Hvis din mand weekend efter weekend brokker sig over, at han skal bruge søndag eftermiddag bag plæneklipperen eller støvsugeren i stedet for på sofaen, så kunne robotplæneklipperen eller robotstøvsugeren sagtens være sagen for ham.

Her er der altså tale om gaver, der både tricker mandens interesse for teknologi og udstyr og samtidig letter dagligdagens stress og jag.

Den helt dyre – solceller eller anden energioptimering af boligen

Har I efterhånden i årevis gået og snakket om, at I gerne ville have anlagt solceller på taget eller foretaget anden form for energioptimering, men bare aldrig fået sat det i værk grundet en travl hverdag, så har du nu muligheden for at sætte skub i processen.

Det koster selvfølgelig en stor pose penge at få etableret solceller eller udført lignende energioptimering, men gaveideen her er ikke nødvendigvis at du køber solcellerne og får dem monteret.

Gaven her kunne lige så vel være, at du blot undersøger de forskellige muligheder på markedet, og får arrangeret hele processen, for det at du har brugt tid på at sætte dig ind i og taget teten på et sådant projekt, vil helt sikkert blive værdsat. Det behøves dog ikke være solceller nødvendigvis, det kan også være hvis I har snakket om at få energioptimeret jeres bolig generelt. Udover solceller kunne det også være noget som hulmursisolering, udskiftning af ældre varmekilde eller lignende, som kan give jer besparelser på varmeregningen.

Find flere gaveideer til ham

Hermed er der altså rigeligt af gode muligheder for gode gaver til gør-det-selv-manden. Hvis værktøj og gadgets ikke lige er det du søger, så kan du også kigge efter oplevelse, som en mere personlig gave. Oplevelser er ofte et hit og et godt alternativ til de materielle gaver. Der findes masser af gode gaveideer til ham på fars dag inden for denne genre og du vil nemt kunne finde noget som passer til drengerøven eller gør-det-selv-manden, selvom det måske ikke lige er værktøj.

Bolex formidling skriver om mange forskellige emner, men typisk dem der ikke kræver teknisk indsigt. Det kan være om haven, græsplænen eller hvordan du bedst vasker taget på garagen eller ordner tagrender.

Gode råd og masser nyttig viden kommer fra bolex.dk's formidling

Comments are closed.