Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler 2021

Sp1

Boligbranchen er et af de erhverv, som aldrig vil forsvinde. Der vil altid være boliger til salg, og der vil altid være nogen, der køber dem. Det er en cirkel, som altid vil cirkulere på den ene eller anden måde. Det kan variere efter årstiden, men også efter landskriser og verdenskriser, hvor økonomien har en stor andel.

Du har måske prøvet, at stå i den situation at ville sælge din bolig. Det kan ikke gå hurtigt nok, fordi man allerede, mentalt, er videre. Derfor kræver det en god og erfaren ejendomsmægler, som lige netop ved, hvilke prikker der skal trykkes.

Hvad er en ejendomsmægler?

En ejendomsmægler er det mellemled, man skal have fat i, hvis man ønsker at sælge eller købe en bolig. En ejendomsmægler kan være specialiseret til at at handle med lejligheder, villaer, detail-ejendom eller andet.

En ejendomsmægler primære opgaver, vil være at agere som mellemled mellem et salg, hvor han skal have kontakt og forhandlinger mellem købere og henholdsvis sælgere. Her vil det bestå af forhandlinger af prisen og eventuel ejendele. Her vil den erfarne ejendomsmægler være behjælpelig med råd, vurderinger og viden overfor gældende regler og strukturer.

Hvordan sælger man hurtigst sin bolig?

For at sælge din bolig hurtigst muligt, så kræver det at det en god og erfaren ejendomsmægler. Gerne én fra området, som ved, hvad området betyder for de kommende købere. På den måde kan ejendomsmæglerne finde den helt rette pris. Ejendomsmægleren har nemlig et køberkartotek, som er et landsdækkende køberkartotek. Som vil være behjælpelig til, at hurtigt at finde købere til netop din bolig.

Læs også  Omfangsdræn

Og hvorfor mon det kan lade sig gøre så hurtigt, tænker du nok. Jamen, det kan det fordi, et køberkartotek er en slags samling, som indeholder en masse potentielle købere, som har skrevet sig op, til at få besked, når deres drømmebolig kommer til salg. Det vil sige, at de potentielle købere har været inde på køberkartoteket, fordi de leder efter en bolig, hvilken potentielt kan være dit bolig.

I et køberkartotek skal en mulig køber indtaste:

  • Hvor i landet man ønsker at finde en bolig
  • Udvælge, hvilken type bolig man er på jagt efter. Det kan være en villa, rækkehus, fritidshus eller eventuel grunde, hvis man er på jagt efter en grund til at bygge et hus på, eller eventuelt et sommerhus.
  • Hvilket prisniveau de kan være med på, som ligger fra 0 til 15 millioner.
  • Hvor mange kvadratmeter boligen skal varierer imellem, som ligger mellem 75 – 2.000 kvm.
  • Vælge boligens minimum af værelser, vælg mellem 0-10 værelser.
  • Vælge grundens størrelse i kvm, som ej er relevant ved lejligheder eller andre boligtyper, hvor det ikke er aktuelt.

Når kunden har udfyldt dine ønsker og præferencer for sit kommende hus, skal man lige indtaste navn, mail telefon, og notere, om der er andre ting, ejendomsmægleren bør vide. Og så snart de har tilmeldt sig køberkartoteket, så vil de få besked, hvis der er en matchende bolig, der passer til de præferencer, som man har indtastet.

Det er en nem og hurtig måde at købe, men også en effektiv måde, at få solgt sit bolig hurtigere.

Skriv en kommentar