Beregn Pris på Hulmursisolering

Sidst opdateret 22. maj 2021

Nu har du muligheden for på en nem måde at beregne hvad det vil koste dig at få udført en hulmursisolering af din bolig, samt se hvor meget du vil sparer i strøm, olie, naturgas eller fjernvarme. Vi har lavet denne beregner der gør det nemt og hurtigt.

Pris på hulmursisolering

Beregn din forventede pris på hulmursisolering og få svaret med det samme. Det tager under ét minut og er gratis og helt uforpligtende.

Du får svar på: 

✔ Din besparelse på varmeregningen
✔ Pris på hulmursisolering
✔ Tilbagebetalingstiden
✔ Anbefaling

Beregn pris på hulmursisolering
Hvor stort er dit hus i m² ?

Hvilken isolering har du nu?

Hvordan opvarmer du huset?

Beregn pris

Energistyrelsen anbefaler
Energistyrelsen anbefaler at forbedre isolationen, som det første da det er her der er flest penge at spare. Det er ligeledes der, hvor pengene tjenes hurtigst hjem igen. Når du hulmursisolerer kan du oftes have tjent din investering hjem på blot 1-3 år.
Beregningen tager ikke højde for etage byggeri eller 1 sal. Der regnes efter et gennemsnit, hvor standard vinduer fratrækkes størrelsen på din bolig m2

Gradage:
Det er DMI, der står for målingerne af de udvendige døgnmiddeltemperaturer, og derefter Teknologisk Institut der beregner graddage tallene. Dette har stået på siden 1936. Det graddagetal der bruges er beregnet som et gennemsnit hen over en 40 års periode. Det nuværende graddagetal er 2906.

Rentabilitet/tilbagebetalingstid:
I bygningsreglementet 7.4.2, stk. 1 skrives bl.a. følgende:
Rentabel varmeisolering skal foretages i forbindelse med ombygning og ændringer af bygningsdele eller efter isolering.

Det kan ifølge betale sig at efterisolere, hvis din besparelse (i kroner) gange efterisoleringens levetid delt med investeringen er større end 1,33. '; Hulmursisolering forventes at holde i 40 år';

Rentabilitet/tilbagebetalingstid:
Vores beregninger er lavet på baggrund af isolering med enten papiruld eller polystyren, da disse to har den laveste lambda værdi og dermed bedste isolering, samt at det er velkendt og velafprøvet

Kilder:
Energitjenesten.dk
Energistyrelsen
Bolius
Byggeri Og Energi

Vores beregner er konstrueret således at den tager højde for et standard parcelhus med standard vinduer og døre og dermed er den vejledende, men giver alligevel et ret præcist billede af hvor meget du kan spare. Selvom du bor i et etage hus eller hus med anderledes konstruktion vil du stadig kunne få et godt billede af din investering og årlige besparelse.

House-Energy.dk formidler artikler og viden omkring hus og have og alt hvad der rører sig omkring det at være husejer. Vores opgave er at give dig den bedste viden omkring isolering af din hulmur, uden at vi selv skal udfører det og dermed tjene på det.

Vi har brugt branchens gennemsnitlige priser på hulmursisolering. Det vil nemt kunne gøres både dyrere og billigere alt efter hvem du vælger. House-Energy får en lille kommision, hvis du bruger linket til 3byggetilbud.dk. Denne kommision bruges alene til at betale for mere indhold til denne side således at du som læser får mest muligt ud af det.

Vores beregnere er alle lavet med assistance fra Energistyrelse, Energitjenesten samt flere andre. På den måde sikre vi at vores resultater er så præcise som muligt og at vi er uvildige i hvordan de præsenteres.

Hulmursisolering pris

Prisen på hulmursisolering kan varierer meget. Det kommer først og fremmest an på hvem du vælger, men naturligvis også på adgangsforhold og om du har isolering i forvejen.

Prisen som vi bruger er i gennemsnit 100 kr. pr. m2 + moms, men vi ser flere og flere der går helt ned i 60 kr. Der er ligeeldes nogle der tager 145 kr. Det er naturligvis op til dig at vælge hvilken der passer dig bedst.

Vores anbefaling er at du kigger på hvilken form for isolering du får. Det bedste på markedet i dag er polystyren, der er en flamingo type. Den er typisk 6 kantet og låser 100% ind i hinanden. Ligeledes er den nem at fjerne senere.

Alternativt skal du bruge Papiruld. Det er granuleret og brandbehandlet papir. Det har samme isoleringsevne som polystyren. Papiruld eller Papirgranulat bruges meget på lofter såvel som i vægge.