Varmepumpe beregner – Kan det betale sig at købe en varmepumpe? Beregn besparelsen her

Sidst opdateret 22. maj 2021

Brug vores varmepumpe beregner og se hvor meget du kan spare. Du kan helt gratis beregne om det kan svarer sig for dig at købe varmepumpe til huset. Du bliver sikkert overrasket over, hvor meget du kan spare, hvis ikke du i forvejen har en økonomisk varmekilde.

Besparelse ved køb af varmepumpe

Beregn her din forventede besparelse ved køb af en Luft til Luft varmepumpe. Det eneste du skal indtaste er arealet af din bolig du ønsker opvarmet, samt SCOP eller COP værdi for varmepumper. Alternavivt vælger du fra drop down boksen, hvor værdierne udfyldes automatisk

Du får svar på: 

✔ Din besparelse på Varmeregningen
✔ Pris din investering
✔ Anbefaling

Beregn din besparelse nu
Hvor stort er dit hus i m² ?

Vælg Varmepumpe eller indtast SCOP/COP ?
eller indtast

Hvordan opvarmer du huset?

Beregn besparelse

Der tages forbehold for ændirnger i priser, afgifter og andre forhold der gør at denne beregner ikke er helt optimal. Vi vil løbende reviderer den så den bruger nyeste gennemsnitstal. I nuværende beregner bruger den en gennemsnits pris på 2,73 kr. pr. kWh. Denne pris er inkl. moms, levering og PSO afgifter. Priser på Olie og Fjernvarme samt Naturgas opdateres ligeledes flere gange om året for at give det bedste billede af besparelsen.

Bolex.dk kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle investeringer eller besparelser, der ikke lever op til beregningen herover. Mange faktorer spiller ind. Vi har taget udgangspunkt i et hus med mellem til god isolering, samt en gennemsnits temperatur på 22,5 grader inden for i varmeperioden.

Kilder:
Energistyrelsen
Byggeri Og Energi