5 Ting du kan bruge tiden på når du har en robotplæneklipper

Sidst opdateret 13. december 2022

Du får lige pludselig ekstra tid derhjemme, når du automatiserer en række opgaver. Det gælder især hvis du har en stor have. Måske virker det tosset, men med 10-20 timer ekstra på året, kan du sagtens komme i gang med flere andre tid.

Slap af med online spil

Der er ingen, som siger at du skal bruge den ekstra tid på noget meget produktivt. Det er også vigtigt at slippe af. Du kan fx udnytte den ekstra tid til at slappe med at spille bingo på nettet. Måske er du mere til sudoku. Det kan også være at du foretrækker Candy Crush. Uanset hvad kan det måske hjælpe dig med at slappe mere af.

Læs mindst to bøger

Mange føler at de ikke har tid til at læse, men vidste du at det tager omkring fem timer at læse en bog på 250 sider? Derfor kan du bruge den ekstra tid på at læse mindst to bøger. Normalt bliver det gerne til mere end det.

Når du først er kommet ind i rytmen med at læse, vil du sikkert finde endnu mere tid til det. Måske læser du når du vågner, andre læser før sengetid. Nogle læser på ferien, mens andre læser i weekenden eller i toget. Når du begynder at læse, er det vigtigt at du læser noget, som du kan lide. Du kommer ikke langt med denne aktivitet, hvis du ikke synes at det er sjovt.

Ring til dem du holder af

Måske vil du gerne holde øje med din robotplæneklipper, mens den udfører arbejdet. Her kan du passende ringe til dem du holder af på samme tid. Mange gange siger vi at vi ikke har tid til at ringe til bedsteforældre, søskende, forældre og andre familiemedlemmer. Ligesom mange andre vaner, handler det om at finde tid til det. Måske føler du at du absolut skal snakke i flere timer med din mor, men faktisk vil hun sikkert være tilfreds med fem minutter, som er bedre end ingenting.

Strik et halstørklæde

Du kan også gå i gang med at strikke, mens robotten klipper græsplænen. Det er endnu en aktivitet, som du kan udføre, mens du holder øje med plænen. Selv når det er varmt, er det hyggeligt at sidde udenfor og strikke. Ikke alene er du produktiv med at lave et halstørklæde, et tæppe eller noget andet lækkert. Det er også afstressende at strikke. Ligeledes tvinges du væk fra din mobil, og det er også utroligt sundt.

Brug tid på kryds og tværs

Du kan også lave kryds og tværs, mens robotten slår græsplænen. Der er både fysiske udgaver på papir, mens den digitale version. Igen er det en aktivitet, som hjælper med at lindre stress. Naturligvis kan det også bidrage til at udvide dit ordforråd. Du kan også blive klogere ved at løse kryds og tværs. Hvis du nyder aktiviteten, kan det hjælpe med at få dig i et bedre humør. Det gælder naturligvis også med de andre aktiviteter, som vi har været inde på længere oppe. 

En kommentar til “5 Ting du kan bruge tiden på når du har en robotplæneklipper”

Skriv en kommentar