Garderobeindretning

At have den rigtige garderobe eller rettere garderobeskab, kan gøre en stor forskel i hverdagen. Faktisk så har mere end halvdelen af de adspurgte i undersøgelser givet udtryk for at de finder det irriterende med standardskabe fordi der er et vist antal hylder og ofte med en højde, der gør at man ikke kan opdele sit tøj efter eget ønske.

Mange vil faktisk gerne have en skuffe til undertøj, sokker og andre ting. Stort set alle mænd vil gerne have plads til slips og en skuffe til ure, bælter, slipsenåle og manchetknapper. Ting der normalt ligger og flyder.

Kvinderne vil gerne have plads til sko og støvler, samt kjoler.

Det gør at indretningen for et herre- og damegarderobe skab er helt forskellig. Hvor kvinden gerne vil have mere bøjleplads vil manden gerne have mere hylde plads og så fremdeles.

Det kan du ikke få med et standardskab fra de store mainstreamvirksomheder og der, hvor du kan kommer du til at betale en høj pris for det.

Med Decoslide er det anderledes fordi deres modul opbygning gør det muligt for dig at indrette 100% som du gerne vil. Her betaler du som andre steder for hver enhed, men de er bare pris korrekte og så er kvaliteten noget helt andet.

Vi hos Bolex.dk har haft fornøjelsen af at samle og benytte et skab med 4 fløje. To til hvert køn og det virker rigtig godt.

Indretningen er nem og kan tilpasses som man samler det. Varmeste anbefalinger herfra.

Vores indretningsarkitekt er ligeledes meget glad for det. Dels er udseendet helt perfekt og dels er funktionaliteten virkelig brugbar og fuldsener rummet og ikke mindst holder styr på rodet bag lågerne.

Lyset der kan monteres, gør at du ikke står i halvmørke og ikke kan finde dit tøj. Nogle lamper lyser fast og andre kan fås med sensor, så når du åbner starter lyset.

Se alle skydelåger her